1 Anmeldelser SKU: f9999

180cm Underarm Arm Slynge Skulder Startspærre Ortopædisk Fraktur Støtte Rem Åndbar Tandbøjle Underarm Arm Slynge Rotator

På lager


Beskrivelse:

Det punkt af Underarmen Arm Slynge er i skulderen, styrke kraft for at undgå, at puden, er koncentreret i halsen, justerbar vinkel og hændernes position.Emne rækkevidde: Brud på underarm, Håndled, fraktur, finger knoglebrud, Forstuvning af håndleddet, udskiftelige trekant håndklæde.

Funktioner:

1.Underarmsfraktur, Radial fraktur, håndled skade, skulder dislokation, humerus eller kravebenet fraktur, bruge efter operationen eller gips periode, udskiftelige trekant håndklæde.

2.Økonomisk og holdbar, justerbar fra top til bund for bedre komfort.

3.For en række af øvre ekstremiteter frakturer, reducere patientens overarm pres.

4.Styrke kraft for at undgå, at puden, er koncentreret i halsen, justerbar vinkel og hændernes position.

5. Øvre ekstremiteter frakturer under rehabilitering rekreationshjem for tidlig genopretning af de skadede håndled.

Specifikationer:

Konto Type: Underarm Arm Slynge

Antal: 1 stk

Størrelse: Ca.180 * 5,7 cm / 70.9 * 2,2 tommer

Vægt: Ca.92d

Pakke Liste:

1 x Underarm Arm Slynge

Du måske også lide:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Fenomenales.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr28.50 kr44.53

Del

Kjole Skulder Slach, Tilbehør Skulder Kvinder, Klokkeren, Grå Overfrakke, For Fraktur, Autunm, Frakke Kvinder Plaid, Galco Klassiske Lite Skulder System Anmeldelse, Jakke Med Sportstøj, - Sidet Skulder Top.

Virkning Knogle Pleje
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke TMISHION
Model-Nummer Underarm Arm Support
Materiale Sammensat Materiale
Søg