0 Anmeldelser SKU: f9970

Sort Bil Auto Vindue Roll Blind Parasol Forruden solskærm Visir 58 x125cm Drop shipping

På lager


Reducere bilens indvendige temperatur med disse parasoller.Holde bilen køligere.Beskyt dig selv og de andre passagerer mod direkte solstråler.Spar air condition forbrug.Øjeblikkelig Opgradering Til Det Indre Af Din Bil, Forbedring I Udseende Og Styling.Fuld synlighed gennem vinduet.Udtrækkelig.Let at installere og fjerne.Materiale : Metal & Plast Farve: Sort størrelse Udfoldet: 58cm X 125cm Montering : Universal-passer til de Fleste Biler (Bemærk Sørg for, at dette er den Rigtige Størrelse og Form Passer Til Dit Køretøj, Før du Køber Det.)

Bemærk: 1. Tryk på for at løse sugekop tilsluttet en jernstang på den højre ende af forruden.Skyggen er så installeret på forruden. 2. Tryk på for at fastsætte de andre sugekop til den venstre side af forruden.At bruge skyggen, du er bare nødt til at trække plastik ring ud, og fastgør den på venstre sugekop . 3. Efter brug, skal du slippe plastic ring og skyggen vil automatisk blive såret op og vende tilbage til den højre ende af forruden.For at afmontere den skygge, let træk den lille runde stykke på kanten af sugekop, og det vil være frakoblet.

Pakken indeholder: Sun Skjold x 1 Sugekopper x 3

kr45.26

Del

Bag Forruden Parasoller, Bambus Blind, Kork Hoved, Skygge For Solen, Bil Sunshad, Gardinet Rulle, Parasol Uv, Solbriller Vinduet Hjem, Audi Parasol, Forrude Parasol.

Ultraviolet Blokering 40%-60%
Item Højde 00inch
Varmeisolering Sats 40%-60%
Vinduet Folier Type Vinduet Folier
Item Bredde 125inch
Specielle Funktioner Andre
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Oprindelse KN(Oprindelse)
Transmittans 40%-60%
Mærke QILEJVS
Item Længde 58inch
Materiale Type Metal & Plast
Element Type Vinduet Folier & Solafskærmning
Farve Navn black
Element Vægt 250kg
Søg