0 Anmeldelser SKU: f996

Ny Fuld-Pladsen/Runde Bor 5D DIY Diamant Maleri "Jesus Angel" 3D Broderi Cross Stitch Mosaik Indretning Gaver

På lager


 

 

Diamant type : 2,8 mm runde Diamant Om, diamond størrelse : med 30% mere kvantitet af diamant, der er absolut nok Om package: Størrelse 30x40cm pakke af Boksen Punkt i prisen : Pakning kasse/pose, punkt boremaskine pen, boring mudder, sheng bor plade, pincet, broderet klud, ventil taske.

Indsætte Område : 100% bor ; fuld drill ; fuld indsætte ;100% indsætte

1. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer, som svarer til en trykt område på lærredet. 2. Sæt den runde ende af øremærkninger pennen i øremærkninger cement (skubbe hårdt, ellers er den cement, der kan falde ned). 3. Brug den runde ende til at holde en diamant, og lidt tryk på ned for at få den ekstra cement ud. 4. Rive delvis film og stik diamant til lærredet i henhold til det tilsvarende nummer. 5. I tilfælde af at holde sig til et forkert sted, skal du fjerne den forkerte diamant med en pincet. 6. Når du er færdig, tryk let på ned diamanter med hånd eller bog til at holde dem fast tilknyttet.

Om Effekten af De større størrelse, jo bedre effekt!Hver diamant størrelse : 2,8 mm.Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt!Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!Om Os Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Og vi vil placeres 20% mere diamanter!Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du sende billeder af dine billeder til os, vil vi vise det til købere over hele verden sætter pris på!Feedback, Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut.Tak!Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og enhver neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Tak!Hurtig Levering Opmærksomhed!vi er internationale sælger fra Kinas fastland.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, så kontakt os.vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.Bemærk Burer vil være ansvarlig for de afgifter,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse!Alle elementer skal sendes til Fenomenales.dk berified adresse Hensyn Til Salg, Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan den returneres i den originale stand inden en uge efter modtagelsen.vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen.Men den køber skal betale returforsendelsen.

kr66.82

Del

750 Guld, Bracelet, Fraise Pedicure, Diy Jesus, Diamant Broderi Jesus Kristus, Angel Bor, Dorn, Sømmet, Diamant Mosaik Jesus Kristus, 5d Diy Diamant Maleri Fuld Drill Harpiks, Taske Boremaskine, Cross Stitch Religion.

Indsætte Område Fuld
Materiale Harpiks
Ramme No
Antal Farver 30-45
Form Single
Ydre Emballage Farvet Boks
Mønster Type PORTRÆT
Bruger Malerier
Diamond-Form RUNDE
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Stil Europæiske og Amerikanske Stil
Søg