2 Anmeldelser SKU: f9937

Ægte Olie-Voks Læder taske til Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8T Note 9 Pro 9s 7 6 4X dækning For Mi Poco X3 NFC 10 Pro 9 9T Pro A3 A2

På lager


Beskrivelse

1. Bagsiden Materiale: 100% Naturlige koskind Læder. 2. Indvendig Materiale: PC+TPU. 3. Funktion: Stor beskyttelse mod snavs, ridser og skader. 4. 100% Håndlavet Proces, 100% helt nye og af god kvalitet. 5. En fantastisk gave til din kæreste eller dig selv.Du Behøver ikke Bekymre dig Om Det Billede, der viser det forkerte kamera (Fingerprint Hul) , Når Du Modtager et Produkt, er Det Perfekt Kombination Med Kameraets (Fingerprint) Hul Placering Nøjagtighed.

Indledning

★Dongguan Huangjun Læder Co., Ltd.grundlagt i 2008,har specialiseret sig i produktion og forarbejdning af mobiltelefoner læder tilfælde.Vi har vores egen fabrik i Dongguan city,og gøre mange OEM-ordrer, som pr kundernes anmodning.Vores produkter, der har solgt rigtig godt, og har også fået godt ry hjemme og i udlandet for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.Produkt af høj kvalitet og kundens tilfredshed er hvad vi altid forfølge. ★ [LANGSIDI] læder tilfælde var rent håndlavet af 100% ægte koskind Læder.Den hånd følelse af premium-læder er top-klasse.Hvert stykke af naturlige læder har sin egen vener og porer, så tekstur af hvert enkelt produkt, du modtager, er unik.Hvad der kan synes som en ufuldkommenhed er faktisk, hvad der gør den speciel. ★ [MULTI-FUNKTION] Simple mode og lav profil design, ultra-slank og super-tynde uden nogen omfangsrig føler, passer i håndfladen af din hånd.Det giver din enhed en er let at sætte i og tage ud.Højttaler-håb er på top af front -, besvare opkald uden at åbne den sag. ★ [PRÆCISE UDSKÆRINGER] Tage billeder, lytte til musik, oplad din telefon, og brug din side-knapperne uden nogensinde at fjerne den sag!Udsøgte udskæringer tilbyder en lettere adgang til alle porte, alle knapper, sensorer, højtalere og kameraet på din telefon.Syet foer med håndlavede håndværk ser markant overlegen.

Farve

Som for farve, farvelægning af produkter på de billeder, der er fuldt ud i overensstemmelse med de oprindelige.Men på grund af den peculiarties af fotografering (flash af kameraet belysning, indstilling af medhør), farver på de billeder og den reelle farve produkter, der er lidt anderledes, Det kan ikke undgås.

Forsendelse

1. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.).

2. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller shipping gebyrer.Disse afgifter er på købere ansvar.Skal du tjekke med dit lands skikke kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

3. Vi sender normalt via China Post, luftpost, Fenomenales.dk Standard Shipping,ePacket,Fenomenales.dk Premium Forsendelse Fenomenales.dk,EMS, DHL og andre shipping metode .Vi ikke skib på lørdag eller søndag, samt den traditionelle Kinesiske helligdage.

Betaling

1. Fenomenales.dk acceptere Spærrede/Kredit-Kort/Penge Booker/Western Union.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage.Og hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Garanti

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage,men du bør byrde shipping gebyr for at sende tilbage.

2. For returnerede varer, de skal være i deres oprindelige betingelser for at være berettiget til en refusion eller ombytning.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

3. Du bedes kontakte os, før din returnering af varer.Så vi kan give dig den rigtige adresse.

Betaling

1. Vi stræber efter at tjene en 5-stjernet rating fra hvert køb.Når du modtager dine varer, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback, hvis din tilfredse med posten.

2.Hvis der var noget utilfredsstillende, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og sikre din tilfredshed.

FAQ

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak.

kr60.50 kr76.59

Del

Bil Tilfælde Poco X3 Nfc, Nillkin P30 Lite, Sagen Poco X3 Nfc, Pocos X3 Nfc-sag, Hylstre, Xiaomi Redmi Note 8 Pro, Xiaomi Mijia Lite, Tilfældet For 8 Redmi, Redmi Note 9 Tilfælde Taske, Poco F1 Case 3, Xiaomi Redmi Note G.

Materiale 100% Fuld Korn Læder
Kompatible Mærker Xiaomi
mennesker Universal, Passer til Kvinder Pige, Mænd, Børn, Gamle
Funktioner 100% Håndlavet Proces.
Model 15 Case For Redmi Note 9 Pro
tilstand 100% Oprindelige LANGSIDI Mærke Telefonen Tilfælde
Model 8 tilfældet for Redmi note 8 tilfældet for Redmi note 8 pro
Model 1 tilfældet for xiaomi redmi 8 tilfældet for xiaomi 8
Tid nye ankomst
Type Mobiltelefon Tilfælde & Tilbehør
Mærke LANGSIDI
Pakke LANGSIDI Enkelte pakbokstætning
Model 7 tilfældet for xiaomi mi 9t tilfældet for xiaomi mi 9t Pro
Model 2 Cases For Xiaomi Note 5 Cases For Xiaomi MI 8Cases For POCOPHONE F1
Model 12 tilfældet for xiaomi note 10 lite
Model 4 case for xiaomi 9 se case For xiaomi 9 cover
Model 14 tilfældet for redmi note 9 tilfælde for redmi bemærk 9s
Model 10 tilfældet for xiaomi 8 tilfældet for xiaomi 8 pro
Model 6 tilfældet for xiaomi poco x3 nfc
Model 13 tilfældet for xiaomi mi 10 tilfælde for xiaomi mi pro 10
Model 11 tilfældet for redmi bemærk, 8T tilfældet for xiaomi Note 10 Pro
Drop Shipping / Mix Farve Støtte
Model 5 tilfældet for xiaomi 8 lite tilfælde mi 9 tilfælde redmi k20 sag
Model 16 tilfældet for Xiaomi Poco F2 Pro
oprindelsessted Dongguan, Kina (Hovedlandet)
Oprindelse KN(Oprindelse)
Compatible Xiaomi Model Poco F2 Pro
Model 3 case for xiaomi 9 case for xiaomi pocophone f1
Model 9 tilfældet for redmi note 7 tilfældet for redmi note 7 pro
Design Almindelig
Søg