0 Anmeldelser SKU: f9936

Smart Liv WiFi-rf Smart Touch Gardin skifte Blinds rulleskodde dørkontakt 1 RF-fjernbetjening flere skifter Alexa

På lager


Funktioner:

1.RF+WiFi Touch-Panel Gardin Skifte:Med den stærke funktionelle smart gardin skifte,vi er let i stand til at ændre vores hus til et smart en.Intelligent styring af vores gardiner på en meget nemmere og smartere måde.RF-fjernbetjening og en manuel kontrol af dine gardiner valgfri.Mere vigtigere,at en fjernbetjening er i stand til at styre en gruppe af smart gardin skifter.Udover,det kan arbejde med smart gardin motor eller en rulleskodde til at indse, automation for alle gardiner i hjemmet.Du skal blot tilføje motoriseret nuancer eller andre lignende enheder til dit intelligente hjem med Smart Gardin Motor!(Bemærk:gardin motor er ikke inkluderet i pakken.)

2.Kontrol fra hvor som Helst:Kontrol gardiner når som helst fra hvor som helst med din telefon ved hjælp af "Intelligent Liv" - APP.Luk gardin automatisk, når du er væk fra hjemmet.Hvad mere er,den nye opdatering version af gardinet switch understøtter baggrundslys slukket på en APP,der giver meget mere humaniseret intelligent drift design til din smart livsstil.

3.Håndfri stemmestyring:Kompatibel med Amazon Alexa og Google Startside til at stemme dine gardiner, giver dig en smartere og mere praktisk liv ved at frigøre dine hænder.

4.Multi-scenarie Matchende:Passer til forskellige typer af gardiner som persienner/rullende blinds/lamelgardiner.Installere Smart Gardin Skifte i en masse steder, som kontor/ studie/ soveværelse/ stue ect., selv styre Markisen i din værftet.

5.Skemaer&Nedtælling:Sæt skemaer til at styre gardiner på din egen tidsplan.Automatisk åbne dit gardin på det tidspunkt, du står op og lukke gardinet, når du går i seng.Når du tager en lur, indstille en nedtælling for at åbne gardiner til at vække dig op.

Beskrivelse:

1.Fjernbetjeningen Kan Kun Arbejde med RF+WIFI Gardin Skifte.

Specifikationer:

Type: Skift, Fjernbetjening(Ekstraudstyr)

Gardin Skifte:

Arbejder Spænding:AC 100-240V 50/60Hz

Udgangseffekt:≤1000W

Standby-Strøm:≤0,5 W

Arbejdstemperatur:0-80℃

WiFi-Protokol:IEEE 802.11 b/g/n

Forbindelsestilstand:Nul-Linje ,Brand-Og Line

RF-Fjernbetjening:

Frekvens:433 MHz

Standard-Kode:1527

Trådløs Kommunikation:RF

( Batteriet er ikke inkluderet i pakke liste,du har brug for en self-køb.)

Pakke Inkluderet:

1 x Gardin Skifte

1 x infrarød Fjernbetjening

1 x Brugervejledning Installation

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

kr20.39 kr28.31

Del

Smart Switch Wifi, Braun Thermoscan, Lifestraw, Smart Motoriseret Blind, Hjem Smart, Smart Home Automatisering, Blind Motor, Sort Lukker Døren, Skifte Wifi, Rulleskodde Skifte.

Kompatibilitet Alle Kompatibel
Mærke ONLENY
1 RF+WIFI Gardin Skifte
Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg