2 Anmeldelser SKU: f9906

42 tommer bar 105cc ms070 tung benzin kædesav med gratis forsendelse gebyr lavet i kina

På lager


Før u købe motorsaven ,hvis u ønsker flere oplysninger, billeder, eksempler kontakt os ,kan vi sendte u klart billeder ,bemærket vi altid sendes u orange og grå farver til ur for.

Parameter:

Motor type: benzin motor

Power type: Single cylinder, to-takts, luftkølet

Forskydning: 105cc

Brændstof Blandingsforhold: 1:25

Power: 4.8 kw/12000rpm

Tomgang: 2700r/min

Brændstoftank kapacitet: 1200ml

Engine oil tank kapacitet: 530ml

Tændingssystem: C. D. jeg

Karburator: membrantype

Generelt tilbehør: , kæde -, fil -, plug skruenøgle

Regnskabsmæssige type: hånd holder

Guide bar størrelse:42"

Kæden mærke: Orignal

Kæde pitch: 0.404"

Kæden måler: 0.063"

Pakning størrelse: 57x33x37cm

G. W/N. W: 19 kg/17kg

hvad det er for denne rækkefølge:

1stk ms 070 god kvalitet motor (orange og grå farve )

1stk gratis guide bar

1stk god savkæde

1stk olie pot

1stk værktøj taske

1stk manual

Bemærk: kontroller at pakken for at bekræfte, at det er i god stand, og sørg for, at produktet ikke er beskadiget under leveringen, før suk og acceptere pakke.eller andre, vi er ikke betalt.

Tak fordi du kom forbi vores butik i dag!

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 2to5 dage, når din betaling er gennemført.vi aways brugt FEDEX, TNT, DHL den hurtige levering måder at sendes til USA,STORBRITANNIEN ,AUSTRALIEN og nogle nationer ,er altid omkring 5 til 10 arbejdsdage for at komme til u når u betalt ved siden af nogle særlige festival i kina.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Forsendelse omkostninger ikke omfatter enhver ekstern opladning(hvis din adresse er remote,du har brug for betalt om 35usd fjernbetjening afgift efter bestilt),

Du bemærket, når hurtig arbejde, der sendes u varen ikke har glemt at åbne pakken for at tjekke varerne er helt ok ikke gået i stykker under forsendelsen, før tegn.Hvis brudt af dem, at u kan afvises, eller kontakte mig snarest .Eller andre, der ikke betales.

Returnerer:

inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Garanti & Vedligeholdelse:

inden for 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

6 måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

kr3 124.89

Del

Gasolin Så, Farmertec Stihl, Ms070, Motorsav Benzin Metal, Cremen Fryser, Partner Motorsav Guide Bar, Motorsav Gasolin, 070 Motorsav, 105cc Motorsav, Benzin Tank Motorsav.

Mærke KANGMIN
Magt Stor Effekt
Type Benzin kædesav
BAR 42" legering god kvalitet
Oprindelse KN(Oprindelse)
Savkæden orignal top qualiyt
Power Type Benzin / Gas
Funktion En Enkelt Cylinder
Pakning 1stk motor i boksen farve,1stk guide bar
Motor 105cc 4.8 kw
Certificering ce
farve Orange og Grå
Model-Nummer ms070
Søg