1 Anmeldelser SKU: f9892

51 Til 63*1.5/76*1.5/89*1.5 Høj Kvalitet 304 Rustfrit Stål Butt Svejser Koncentriske Reducer Holdbar

På lager


Høj Kvalitet 304 Rustfrit Stål Butt Svejser Koncentriske Reducer Holdbar

Funktioner:

Lavet af høj kvalitet 304 rustfrit stål, høj styrke, holdbar i brug. 100% helt nye og høj kvalitet.Korrosion og rust modstand.Reducer røret er en af de kemiske rør fittings.Anvendes til at forbinde to forskellige rørdiametre.

Specifikation:

Materiale: 304 rustfrit stål

Wright: 108-148 g/3.7*5.2 oz

Forbindelsestilstand: svejsning

Valgfri Model: #01 51-63*1.5; #02 51-76*1.5; #03 51-89*1.5 (enhed:mm)

Pakke Liste:

1 x Svejse Reducer

Feedback

Hvis du er sati sfied med vores produkter, Pls lad os positiv feedback med 5 Stjerner.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores ite ms eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

BETALING:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal være ma de inden for 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

AFKAST OG REF U ND:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Fenomenales.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

kr34.76 kr48.27

Del

Sy8288r, 57 Mm Slange, Sort Lynlås, Svejsning Masker Mig-mag, Forbrugsmaterialer Mig, Walbro D10, Pink Wrap, Cabochonslebet Stik Rustfrit Stål, Keramisk Varme Pistol, 1 Snekkegear.

Certificering INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Fdit
Søg