0 Anmeldelser SKU: f9746

Smart Door Lock Sherlock Hjem Keyless Trådløse Bluetooth Integreret Elektronisk Lås Telefonen App Control

På lager


Sølv/Sort Sherlock S2 Opdatering til S3, Smart Stick lås Elektronisk dørlås Bluetooth Wirelless Åbne eller Lukke Døren arbejde Smart App Control Packing liste: smart Lås * 1 (sølv eller sort valgfri , Indbygget batteri), omfatter IKKE trådløse nøgle.Låsen er installeret inde i rummet, i stedet for uden for rummet.Sherlock S3 opgradere versionen kun har neutral emballage emballagen og smart lås er ikke med noget logo Denne model er blevet opdateret til en ny model S3 1. Update 1: Fjernet ulemper ved at være bundet/ude af stand til at slette dette kan ofte forekomme i den gamle version, og det tilføjer en reset-funktion.Når du har brug for at ændre placering til at installere du ikke længere behøver at arbejde hårdt for at finde den sælger, dig selv, kan Du nulstille det. 2. Opdatering 2 : har Fjernet den glidende låse-funktion.Nogle købere svarede, at de ikke kunne låse op med touch.Vi opgraderede produkt, og ændrede det til nøglen, låse op og låse, som er mere sikker og stabil.Bestil venligst S3 smart lås. 3. Opdatering 3 Smart APP bluelok , har vi opgraderet softwaren og ikke længere understøtter sherlock, men bluelok smart er brugt.Dette er en smart APP, som er skræddersyet til os med professionelle teknikere.Det vil være mere stabil og avanceret end Sherlock.Du vil ikke længere opleve fejl, som ikke er i stand til at slette/enhed ikke svarer/response-timeout, osv.

Vigtigste Funktioner:

❤【Smart lås】 Op til dato Nye element, S3, kan Du beholde din gamle låse og nøgler.Denne lås nemt installeres på din dør, kan du stadig bruge din gamle nøgler.Brug denne smarte-lås, du kan åbne døren uden nøgle,skal du blot bruge SHERLOCK program til at åbne døren ved telefonen.Du kan dele tilladelser med din ven, give adgang til et par uger, et par timer, et par minutter.Det er op til dig. ❤【Nem installation 】 DIY installation.Installere på omkring 20 minutter med en skruetrækker.før rækkefølge , skal du kontrollere din lås, inde i huset, og derefter står din dør.Hvis din Lås er på venstre side, vælge den Venstre Smart Lås.Hvis din blok er den højre side, vælg den rigtige side, smart-lock-block. ❤【Eksternt distribuere de virtuelle taster 】ejeren kan opsætte virtuelle taster med forskellige tilladelser og distribuere dem fjernt at familiemedlemmer , lejere eller rengøring tanter .du kan fleksibelt indstillet deres tid af brug .når tasten efter udløb , kan du slette-tasten. ❤【Keyless 】 Denne pakning uden Bluetooth-Tast. (Pls venlig at købe de centrale seperat!!!) Køb noter: ① Produkt retning, vælge smart-lock nødt til at tjekke med din hjem døren retning (venstre dør åben eller højre for åben dør),og vælg Derefter den rigtige retning.

② Både den indre og ydre sider af låsen har brug for et nøglehul Dette produkt er egnet til anti-tyveri dør låse,og inde i den centrale huller er behov for på side af døren lås og nøgle skifte låse, der kan bruges.

③ Døre specifikation:

Sammenlignet med den følgende figur, kan de Sherlock smart lås installeres?

④ De vigtigste specifikationer:

Kontrast for at installere låse cylinder

⑤ Dørlås omkreds krav til størrelse smart-lock bliver holdt fast med 3M lim,den plads der er behov for at være hjemme,og de dør lås bredde er mindre end 73mm.

⑥ Centrale krav til størrelse

Det har brug for en nøgle til smart-lock,her er den centrale størrelse:

Sherlock smart lås installeret i døren

Perfekt form design, påvirker ikke døren oplåses, touch skifte, bedre praktisk skifte døren

3 slags intelligent switch dør tilstand

1.Trådløse Smart-tasten åbning 2.Mobile APP åbner 3.Knap til at åbne døren

kr484.95 kr577.32

Del

Vima Smart Låse Cylinder, Sherlock Holm, Hjem Smart, Bluetooth-døren Låses, Lock Tuya, Sagen Cnco, Smart Digital Door Lock Alexa, Secur Dørlås, Ciffer Dørlås, Homekit Skifte.

Håndtag Retning Tryk Venstre
Materiale aluminium legering
Model-Nummer S3 Smart dørlås
Sherlock Nøgle Køb seperat ( ikke inkluderet)
Oprindelse KN(Oprindelse)
Elektronisk Lås Sherlock Smart dørlås
smart Låse App Telefonen Kontrol Lås
farve Sort/Sølv valgfri
Mærke GEEKDEER
Søg