0 Anmeldelser SKU: f9601

Kat Vinter Varm Seng Solid Farve Crown Formet Pet Plys Pude Med Fyld Sædehynde Sofa Stol Tilbage Resten

På lager


100% helt nye og høj kvalitet

Funktioner:

Lavet af høj kvalitet materiale.Den karakteristiske krone stol, pude er åndbar, hud-venlig delikat, Blød og glat som kanin pels.

Semi-surround-design.Armlæn på begge sider af kronen sædepude kan slappe af i dine arme.Det vil gøre dig til at sidde på puden og sidde i lang tid uden træthed.Design af kronen, kombineret med den kanin hår materiale, der gør det hele pude ser tykkere og mere behagelige.Når du sidder på det, du vil føle sig omgivet af en gruppe af søde kaniner, varm og blød.

Base skridsikre partikler, ikke glat.Crown Puden kan også bruges på jorden.Du vil føle, at bløde og sarte hud-venlige uden stimulation, selv på jorden, vil det gøre du føler dig komfortabel at sidde.Pakning - for at lette transport og emballage, er vi nødt til at bruge udblæsningsluft emballage.Det anbefales, at du trykker på den, eller placere puden i en periode efter at have modtaget produktet, så puden vil vende tilbage til sin oprindelige tilstand.

Kant linje endnu pæn.Farven på sædehynden er blød og smuk.Fuld fylde, ikke bange for ekstrudering, elastisk, let at gendanne, lang-varig deformation.

Crown stol, pude er meget udbredt.Det kan sættes på stolen af Soveværelse, stue gulv, spisestue, kontor.Selv i din bil, vores puden kan sættes på.Fordi det kan ikke bare slappe af din krop, men også bringe varme i vinter.Crown pude er placeret i dit hjem.Hvad mere er, det er fuld af kunstnerisk følelse.Den mest passende stødpude for dit kæledyr til at sove.

Kat Bed kun,andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.

Specifikation:

Materiale: Plys

Størrelse: ca.55x40x40cm/21.65x15.75x15.75in

Valgfri Farve: Grøn, Grå, Pink

Antal: 1 Stk

Bemærk:

Ingen detail-pakke.

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakkens Indhold:

1 x Kat Bed

kr174.67 kr226.81

Del

Kat Toast, Dække Pude Hund, Kat Pude, Kat Pude, Chavari Stolehynder, Pet Pude, Kat Hængekøje, Tykkere Kat Bed, Rattan Sovende Seng, Kat Klud.

Størrelse app.55x40x40cm/21.65x15.75x15.75in
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Åndbar
Materiale Fløjlsbukser
Type katte
Er Smart Enhed No
Søg