1 Anmeldelser SKU: f9516

Symfoni blandet pink rund krystal glas mosaik fliser HMGM1116A væggen i køkkenet backsplash tile mærkat badeværelse væg fliser

På lager


Specifikationer: Vare Nr.:

HMGM1116A Mærke:

Homer

Materiale: Glas

Original:

Kina

Tile Size :

Ark Størrelse:

300x300mm

G. W.:

15 kg/masse

Package:

11 ark pr karton

Ansøgning:

Spejl ramme, badeværelse væg fliser, gulv mosaik fliser, swimmingpool mosaik fliser, Backsplash, Væg og Gulve mosaik fliser

VARSEL: 1 lot= 11 kvadratmeter= 1 kvadratmeter= 1 m 2 Tip: Vi anbefaler at bruge Neutrale Lim, når du installerer mosaik

.........................................................................................................................................................................................................................................Shipment:

Vi off gratis express shipping, og normalt vil vi bruge DHL, FedEx, UPS eller TNT til forsendelse.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1 måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

kr1 473.94

Del

Køkken Tile Backsplash, Farvet Mosaik Fliser, Skræl Og Stick Træ, Folie Pink Mosaik, Din Køkken Backsplash, Vantage Køkken Backsplash, Hvid Mosaik Fliser, Selv Stick Fliser, Stick Fliser, Forbinding, Køkken Backsplash.

Specifikation Multi-piece Package
Oprindelse Kina
Støtte, Opbakning Mesh Opbakning
Scenarier VÆGGEN
Klassificering For Flisen
Tema mønster
Bruger mur -, gulv-og backsplash ect.
Model-Nummer HMGM1116A
Design Mosaik Design
mønster Fly Wall Sticker
Materiale Glas
Stil Europa
Søg