4 Anmeldelser SKU: f951

36mm-43mm 360 Graders Tabel Bænk Spænde Skruestikken Elektrisk Boremaskine Rack Støtte Indehaveren Multifunktionelle Beslag Til Mølle Roterende Værktøj

På lager


Funktioner:

Hovedet roterer 360 grader og vipper den 45 grader til at tillade brugeren at manøvrere emne, uden at fjerne den fra skruestik for ekstra alsidighed.

Lav vægt,lille skruestik,nem betjening,ideelle til en DIY/ hobby arbejde,en workshop, små reparationer,model beslutningstagere,træværk,smykker,generelt bruge alt i alt.

Justerbar og Roterer til alle mulige vinkler,Gummi Kæber til ingen ridser og fast fastspænding,så du kan låse emne i enhver position.

Klemmen er bred nok åbning til at passe de fleste ethvert bænk eller et bord i top.

Det kan bruges til at oprette den perfekte vinkel på plader af metal til dit arbejde,kan du bruge det som modvægt, og det giver dig en masse mere præcision, når der bores huller gennem træ eller metal.

Specifikationer:

Farve: Som Billeder Viser

Materiale: Aluminium Legering

Spændeområde:

En Type: 36-43 mm

B Type: 44-58 mm

C Type: 0-57mm

Kan Fastspænding Tabel Tykkelse: 0-54 mm

Pakken Indeholder:

1stk Bordplade Drejelig Skruestik

Baiwen El-Værktøj

Baiwen El-Værktøj

Om Betaling :

1.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

2. Fuld betaling skal ske senest 7 dage efter at placere din ordre, eller ordren vil blive ugyldige eller annulleres af systemet.

3. Sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, som kontakt person,adresse,postnummer og telefonnummer, når du udfylder din købers oplysninger.

Om forsendelse:

1. Vi vil sende ordren inden for 3 dage, når vi får din betaling. (Bortset fra ferie)

2. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle Særlige lande og APO/FPO)

3. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.

Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4.Leveringstiden på alle internationale forsendelser kan ikke være kort af os, på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke effektiviteten af din receptioner.

Bemærk venligst, at alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land, vil være i din beregning.

Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Feedback :

Din tilfredshed og positiv feedback, der er den store opbakning til os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, så tøv ikke med at efterlade din positive feedback og 5 stjerner.

Vigtig Bemærkning:

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

kr74.87 kr115.22

Del

For Hilda, Næstformand, Chuck Dremel, Bil Reparation Værktøj, Bænk Fitness, Bænk Skruestik, Multi Værktøj, Indendørs Anlæg Hylde, Kage Rundbord, Grinder Tabel.

Materiale Andre
Anvendelse Andre
farve SØLV
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tang Stil Amerikansk
Type Kombination Tænger
Funktioner Multifunktionelle
Model-Nummer andre
Mærke XMSJ
Håndtag Stil Lige
Søg