3 Anmeldelser SKU: f945

JGS1996 Casual Problemfri Kvinder Leggings Trænings-og Høj Talje Elastik Push Up Patchwork Print Ankel Længde Polyester Leggins

På lager


DESIGNET AF YOGIER, FOR YOGIER

I hele design processen, vi har hørt og samlet inspiration fra nogle af de bedste yogier i Yoga kosmos.

Vi alle elsker Yoga på JGS1996. Nogle af os er top-notch Yoga instruktører, og vi alle ønsker at give dig kvalitets produkter til at hjælpe videre i din Yoga praksis.

Vi opretter hvert enkelt produkt op fra bunden, og tage god pleje af alt, fra de materialer, der bruges til design og pasform, lige som du kan udvikle din praksis fra fundament til komplicerede rejser og sværeste øvelser.

Om JGS1996: På JGS1996, vi mener, at Yoga er en praksis, der omfatter alle aspekter af livet, ikke bare det fysiske.Det omfatter filosofi, ånde og spiritualitet.Det handler ikke om hvem der har den bedste krop eller kan gøre de mest avancerede udgør, men det handler om at leve livet på en bestemt måde.Det handler om den måde, du henvender dig i dit liv og verden omkring dig.

Høj linning og gusseted skridt : velsiddende og ultra-støttende i taljen og skridtet, uden at glide, når du flytter.

Blød foring og kanter lå fladt yoga leggings : Som dit andet hud,ånde, sved absorption og tørring kapaciteter.Helårs brug.

FORSENDELSE

1. Engros-og drop shipping er både velkommen Til drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil have. 2.Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne) 3.vi har brug for 1-3 arbejdsdage at forberede din ordre i henhold til vores numberous ordrer hver dag. 4.Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

OM OS

Nogle af os er top-notch Yoga instruktører, og vi alle ønsker at give dig kvalitets produkter til at hjælpe videre i din Yoga praksis.

Vi opretter hvert enkelt produkt op fra bunden, og tage god pleje af alt, fra de materialer, der bruges til design og pasform.Et team af tekniske ingeniører forskning og udvikling af nye stykker, der fortsætter med at udvikle sig ydeevne yoga bære frem til fremtiden.Nogle af os er top-notch Yoga instruktører, og vi alle ønsker at give dig kvalitets produkter til at hjælpe videre i din Yoga praksis.Vi opretter hvert enkelt produkt op fra bunden, og tage god pleje af alt, fra de materialer, der bruges til design og pasform.Et team af tekniske ingeniører forskning og udvikling af nye stykker, der fortsætter med at udvikle sig ydeevne yoga bære frem til fremtiden.

kr75.05 kr121.05

Del

Strik Leggings Gymshark, Søde Booty Lounge, Legging Femme Fitnesscenter Haj, Store Størrelser Høj Talje Yoga Leggings, Nepoagym Kvinder Energi Problemfri Mave Kontrol Yoga, Bukser Yoga, Påske Reden, Fitnesscenter Haj Kvinder, Ben Sport, Dimensionering Gymshark Leggings.

Køn KVINDER
Katalog Yoga Pants / Fitness Leggings / Fitness Tights
Sport Athletic, Pole Dans, Løb Og Jogging, Gåture, Yoga, Fitness & Træning
Element Type Fuld Længde
Funktioner Høj Elastisk / Slidstærk / Let, Hurtigt Tørre, Slankende
Model-Nummer fitnesscenter haj
Aktivitet Bodybuilding, Crossfit, Fitness, Fitness & Træning, Pilates
Sport Type Yoga
Lukning Type Elastisk Talje
Stof teknologi Åndbar, Komprimering, Svedtransporterende, Stræk
Stof Type Andre
Funktion Åndbar / Lys / Anti-sved / Anti-slid
Pakke 1 Par Af Fitness-Sport Slid
Materiale Nylon
Type Problemfri leggings
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Bukser-Længde Fuld Længde
Mærke JGS1996
Søg