0 Anmeldelser SKU: f9370

Bærbare Automatisk at Drikke Vand Pumpe Dispenser USB-Genopladelige Flaske Drikke Dobbelt Vand Pumpe til hjemmekontoret Ourdoor

På lager


Bærbare Automatisk at Drikke Vand Pumpe Dispenser USB-Genopladelige Flaske Drikke Dobbelt vandpumpe Hjem Kontor Ourdoor Vand Dispenser

Funktioner: elektrisk Universal-drikkevand-pumpen er designet for nem vand opgøret med høj effektivitet og lavt støjniveau.Bare tryk på tænd-knappen og du kan få vandet hurtigt.Leveres med USB-kabel for nem opladning.Dobbelt pumpe design-for enorme mængde af vand output.Rustfrit stål udløbsrøret giver en god vinkel til at få vand.Fødevaregodkendt silikone slange er sikker at bruge og aftagelig for løbende udskiftning.Det er transportabel og perfekt til hjemmet, kontoret, udendørs, brug af bilen.Velegnet til en bred vifte af modeller løbet af vand, såsom 4.5 L, 5L, 7.5 L, 10L, 11.3 L,15L, 18.9 L vand på flaske.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: ABS Shell + Rustfrit Stål-Rør

Farve: Hvid

Spænding: 5V

Effekt: 4W

Størrelse: 15 * 7 * 6 cm/5.9 * 2.8 * 2.4 i

Vand Rør Længde: 11,5 cm/4,5 i

Pakke Vægt: Ca. 460g

Pakke liste:

1 * Drikkevand Pumpe Dispenser

1 * Slange

1 * Metal Outlet

1 * USB-Kabel

1 * Engelsk Manual

Bemærk:

1. Tillad 0~1 inch fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Fenomenales.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

kr62.89 kr106.56

Del

12 V Bil-kedel, Kettl, Elkedel Lille, 110v Elkedel, Elkedel Mælk, Elkedel Bærbare, Elkedel 12v, 1l Elkedel, Bil Og Pot, El-kande.

Materiale ABS Shell + Rustfrit Stål-Rør
Mærke Zerodis
farve Hvid
Funktion Øko-Venligt
Certificering CIQ
Drinkware Type Vand I Gryder Og Kedler
Spænding 5V
Model-Nummer At Drikke Vand Pumpe Dispenser
Magt 4W
Søg