0 Anmeldelser SKU: f9251

30 sæt/pack #201 Sort Farve Metal Snap-Knappen Ingen Syning trykknapper Skruer Leathercraft Tøj, Tasker, Sko Gratis forsendelse

På lager


Om os: vi er en professionel producent og eksportør af beklædning og mode accessores i Kina, vi har vores egen fabrik og salg kontor i Wuxi,Kina.Vores nuværende primære markt ligger i Europa, u.s.a. og Japan, er vi glade for at tilbyde nice varer med mest rimelige priser.Velkommen til at besøge os.

Punkt Specifikationer

Emne : Messing Metal Snap-Knap

Størrelse : check venligst at udvælgelsen op eller beskrivelse nedenfor.

Materiale : messing

Farve: Blank/Mat Sort Farve (Øko-Venlige Kvalitet)

Pakke: pakken indeholder 30 sæt (30 stk. hver af de 4-dele).

Anvendelse : tøj, tasker, sko, tegnebog, hår buer og andre DIY brug...

Forsendelse : gratis fragt via Kina Post Air Mail (skibet inden for 3 dage efter betalingen ankommer), normalt parcel ankommer 15-45 dage, til de fleste lande, kan det tage flere dage, når du har strenge told-inspektion.

Forsendelse Metode I:

Vi leverer gratis fragt via Kina Post Air Mail til ordre beløb når vores mindste anmodning 12.00 (blandet poster er ok).Alle varer ville blive afsendt fra Kina Post Air Mail med tracking nummer.

Shipping Tid: Det tager omkring 8-19 hverdage til USA og de fleste lande og 20-35 hverdage over hele verden(Spanien, Brasilien, Rusland, kan det tage længere tid end USA).Vi er i stand til at påtage sig noget ansvar for eventuelle told forsinkelser eller skat, som transittiden er meget afhang og leveres på Lokale Postvæsen.

Forsendelse Metode II:

Vi giver gratis, hurtig forsendelse via EMS (Express Mail Service) for beløb, der er større end USD150.00 (Rusland vil få gratis EMS shipping kun for ordre-beløb, der er større end USD220.00 på grund af høje forsendelses omkostninger).

Leveringstid: EMS tager omkring 7-8 arbejdsdage til OS.og de fleste lande.

Betaling:

Vi støtter betaling Spærrede via Fenomenales.dk, kreditkort, er det ok.

Levering:

Normalt ordrer vil blive sendt ud inden for 1-3 dage efter betaling modtages.

Russiske Kunder Opmærksomhed, kontakt:

Som i henhold til den nye politik, fastsat af russiske posthuset i Midten af februar, modtageren skal være det fulde navn på en person, ellers pakke vil blive returneret til afsenderen.Så sørg for at du har sat de korrekte oplysninger, når du bestiller.Tak skal du have.

Kontakt os:

Du er velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.Vi vil gøre vores bedste for at besvare alle e-mails inden for en arbejdsdag.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores service, kan Du efterlade en positiv feedback til os.Hvis der er noget galt, er Du velkommen til at kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at levere 100% tilfredse kunder service.

Nyheder om vores produkt hold:

Vi uploader nye designs fra gang til gang, hvis du kan lide vores produkter, bedes du tilføje vores butik i dit butikker liste til at få opdateringen af vores nye produkter.

TAK SÅ MEGET FOR DIT BESØG :)

kr92.13

Del

Taske Sort Small, Tryk Stud Værktøj, Stud Setter, Leathercraft Værktøj, Sort Clutch, Kobling Nitte, Læder Tryk, Læder Stud Værktøj, Sort Håndtaske Kvinder, Kant Tryk På.

Technics maleri
Dekoration INGEN
Stil flatback
Materiale Metal
Form RUNDE
Knap Type Snap-Knap
Model-Nummer pls henvises til produkt-ID ' et.
Produkt Type Knapper
Metal Type Messing
Funktion vaskbar
Søg