1 Anmeldelser SKU: f9227

OW cosplay kostume DVA Kinesisk Bryllup Kvinder og Piger D. VA kjole Halloween Cosplay uniform

På lager


pakken indeholder: kjole+pandebånd+linning

Forsendelse :

vi sender til hele verden ,kan du vælge den forsendelsesmetode efter din tid behov.

1.kina post air mail omkring 25-30 arbejdsdage ,kan det tage længere tid på nogle områder ,herunder Rusland, Brasilien osv. 2.EMS tager 7-15 arbejdsdage. 3.Fedex tager 5-7working dage. 4.DHL tager 3-8working dage.

vi kun levere til den adresse, du har tilbage på ordren ,hvis du har brug for ændringer ,bedes du kontakte os inden afsendelse var lavet.

Betalingsbetingelser:

Vi accepterer Escrow,kredit kort,bank overførsel.Af sikkerhedsmæssige årsager, vil vi kun sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow.Hvis du har spørgsmål vedrørende betaling ,er du velkommen til at kontakte os ,vi vil gøre vores bedste for at løse spørgsmålet.

Tilbagebetaling:

vi accepterer 100% refusion, når varen er kvalitet proplems eller en uventet fejl.Men købere opfordres til at sende varerne tilbage til vores kontor.

Feedback:

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du forlade 5 stjerner feedback.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

kr429.30

Del

Cosplay Dva, Monkey Portræt, Tas5630, Grøn Zentai, Bambus Xiao, Dva-shirt, Ow, Cheongsam Erotisk, D Va, Cosplay D Va.

farve Som billede
Mærke Ainiel
Materiale Polyester
Element Type Sæt
Kilde Type spil
Til Særlig Anvendelse Kostumer
Tegn dva
Størrelse S,M,L
Komponenter pandebånd+linning
Model-Nummer OW28
Køn KVINDER
Søg