2 Anmeldelser SKU: f9175

Motorcykel handsker til KTM snavs pit bike handske motocross sommer Sport Riding dele Racing Udendørs dirtbike Beskyttelse Guantes

På lager


Størrelse: M/L/XL

Farve: rød/grøn/orange/sort/blå/pink

Pakke Inkluderet:

Et par af motorcykel handske

1. WORLDWIDE SHIPPING.(Bortset fra nogle lande og APO / FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po #. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Fenomenales.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt (er) er (er) ikke som annonceret.

kr61.36

Del

Handske Kvinder, Handske Motocross, Inbike Handsker Anmeldelse, Ktm Dirtbike, Gant Motorcykel, Ktm Mænd, Pro Taper, Ktm Exc, Moto Skind Handsker, Motorcykel Handske Sommeren Revit.

Funktion Fuld Finger
GL GL-291
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Polyester & Nylon
Køn Unisex
Element Type handsker
Søg