0 Anmeldelser SKU: f9141

2019 Pro Lange Ærmer BH Burg Trøje Sætter Åndbar 9D Pad Sportstøj Mountain Cykel Cykel Passer til Cykling Tøj Sæt

På lager


2019 Pro Lange Ærmer BH Burg Trøje Sætter Åndbar 9D Pad Sportstøj Mountain Cykel Cykel Passer til Cykling Tøj Sæt

Bemærk:

1. Vi accepterer blandede ordrer , kan du indtale en note eller send os en besked på trademanager til at fortælle os den størrelse, du ønsker, til Trøjer og bukser/shorts.Som "XXL for Jersey og XL-for de Bukser"

2. Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak.

3. På grund af tidsforskellen, alle din besked vil blive besvaret i 24 timer .

Der henvises til vores størrelse measuremeents før du køber.

Vælg ikke direkte efter at du har vaner.

Bemærkede:

1. Lad for en mulig 1-3 cm forskel i målinger og huske på, at farven kan være lidt off due

forskelle i skærme og monitorer.

2. Den endelige farve, henvises der til vores aktuelle varer.I skal vide dette, før du køber det.Tak !

3. Det billede, vi viser, er 100% Ægte Objekt Fotografering.

Størrelse Chart

Anbefalede Størrelse

Anbefalet Størrelse Fra Vores Kunder Købe Fra Vores Virksomhed Bofore.For Kort Ærme Sæt.

Materiale:

Åndbart Stof Design med god funktion til at holde tørring og kølig og mere behagelig.Den ultra-let materiale, der er sved-absorberende, svedtransporterende, silkeblød og elastisk.

Top Materiale:

100% Polyester;

Shorts Materiale:

80% Polyamid + 20% Lycra, vores trøje sæt er designet til behageligt at bære, og er fuldt åndbart, let og nemt hjælpe med at forbedre sved overførsel og slip, holder dig tør og komfortabel under den længste cykelture!

Designet til både mænd og kvinder, vores shorts har en præcision manipuleret, 3D syet polstrede pad, som giver ekstra støtte og modstand mod den hårde, ubehagelige cykel-pladser, og kan hjælpe med at lindre fælles og hofte smerter efter lange ture.

9D/12D/16D Gel Pad:

Der er ingen forskel, bare forskellige farver.Unikke Gel Pad med Multi-Cooling hole, holde tørring og anti-bakteriel

Vender tilbage:

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekt, ødelagt eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering . 2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.Fremvise og Sælge Point: Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak. Brand Historie & Customer Feedbacks DELTAGE SURPASSINGLY TØJ!PRIVILEGE CLUB PÅ Fenomenales.dk.kom.SURPASSINGLY TØJ!!!, grundlagt af Sandet, er et Kinesisk Brand, der er født på Fenomenales.dk September 2015 .I mindre end 4 år er vi vokset fra $0 til $5M, og fra 1 til 10 personer.Vores vigtigste Mærke er "SURPASSINGLY BEKLÆDNING", og vi er en af de bedste Sælger på Fenomenales.dk.SURPASSINGLY TØJ!!er det en af de kendte brand på Fenomenales.dk for antallet af tilhængere mere end 20000. VI TILBYDER LEVERING OVER HELE VERDEN.Vores produkter, der fik 1.0000.000 misunder, og vi solgte næsten alle former for hold, cykling produkter!SURPASSINGLY TØJ!!tilbyder 365 dage kundeservice.Behandling for tid er mellem 3 og 5 dage, og vi sender også om søndagen.Du kan også søge i vores brand SURPASSINGLY TØJ for flere produkter Fenomenales.dk.

kr80.15 kr104.10

Del

Bh Cykel, Fly Tegn, 29 Carbon Mtb, Glat Vævning, Stealth Tøj Med Lange ærmer, Cykel Stealth, Bh, Bh Og Panti Sæt, Bh Sæt Sexi, Tøj Mand Cykling Lange ærmer.

Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Lynlås Længde Fuld
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Ærme Størrelse Lange Ærmer
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Mærke Surpassingly Apparel
Køn MÆND
Model-Nummer Cykling Sæt
Trøjer Materiale 100% Polyester
Sæson Forår/Efterår
Materiale Polyester og Lycra
Type Trøje Sæt
Søg