5 Anmeldelser SKU: f882

XUAN FENG Mini razor mænds skraber skraber skraber manual shaver hår glatning razor

På lager


Brug af folde-barbermaskiner er mere bestemt, og effekten er faktisk bedre end alle intimbarbering produkter.Når du har tid, barbering dit ansigt med en barberkniv er virkelig en godbid.Hvis du bruger det til intimbarbering, være opmærksom på de trin.Vask dit hår først, og derefter anvende varme til at blødgøre håret.Smør med sæbe skum eller barberskum, før du begynder at intimbarbering.Efter barbering, det er bedst at anvende det varmt, og så bruge nogle fugtgivende produkter, der astringerende på huden.Bemærk under driften: 1. Hold skraberen vinkel på 25-35 grader.Denne vinkel er forholdsvis rent, i forhold til andre vinkler. 2. Brug dine hænder til at glatte huden så meget som muligt, før barbering, ellers små sår er sandsynligt, at forekomme, 3. Skrabe langs retningen af hårvækst.Generelt, hvis klingen er skarp, det vil blive renset én gang.Hvis huden er rynket og ikke ren.Du er nødt til at skrabe det én gang, og tilbage igen.Det er virkelig ikke arbejde.Efter den omvendte skrabning, glat det igen.

Gratis logo

Vi kan hjælpe dig med at markere dine foretrukne tekst eller billeder gratis.Men kun i den røde boks, som vist på billedet.Når du betaler for, skal du sørge for at minde os om, fordi vi leverer meget hurtigt

Skaft

Håndtaget er lavet af træ, har en fremragende fornemmelse og udseende, og hver kniv er omhyggeligt poleret.Gøre det mere egnet til din palmer og smukke, holde den i hånden, og føler det som en del af din krop

blade

Klingen er fremstillet af kulstof stål i hånden polering, og overfladen er lyse og rundt, uden ekstra kanter og hjørner, så du kan være forvisset om at bruge det.Sin korrosionsbestandighed også garanterer brugen af barbermaskiner.

kr59.70 kr73.70

Del

Aut Hair Curler, Shaver, Høvl Træ, Angel Crystal Feng, Barbermaskine, Som Barberer, Høvl, Box-tv T9, Razor, Autom Shaver, Mandlige Mini Glattejern.

Bruger bikini
Størrelse G
Køn Mand
Model-Nummer T9
Mærke XUAN FENG
Materiale Kulstof Stål
Power Type INGEN
Søg