0 Anmeldelser SKU: f879

KQTFT Blødt Skum Udskiftning Ear pad for Sennheiser MM100 Headset Ærme Sponge Tip Dække Ørepropper Pude

På lager


Med brug af headset, lyden bliver mere og mere egnet til din egen kanal.Men bakterier på øre pads også langsomt ved at vokse, og den gamle øre pads er også aldrende, men du ikke ønsker at smide det væk.Så problemer??

---Så fortvivl ikke !I vores butik, kan du finde det nye ørepuder for et mærke og en model af hovedtelefoner.Hvis du ikke kan finde den rigtige model, kan du altid kontakte vores kundeservice, de vil løse det for dig.

✎ Detaljeret:100% helt nye og høj kvalitet og Ikke origina

✎ Materiale:Blød Svamp

✎ Farve:Sort

✎ Item-liste: 3 par af Ørepuder ( 6stk ) / 5+1 par af Ørepuder ( 12pcs )

✎ Passer til: Sennheiser MM100 Hovedtelefoner.

※Løfte:lad os Venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback, 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister,Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dit behov !!! ※

※Produkt Billeder, Der Blev Taget I Form※

※Hvis Betalingen Ikke lykkes, skal Du Ændre Måde at Betale※

◇Hvis der er nogen spørgsmål, er Du velkommen til at kontakte os, via "Stil sælger et spørgsmål", forsøger Vi vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks, skal Du give 1-2 arbejdsdage for os at følge.

kr44.90 kr47.23

Del

Pxc450, Sennheiser Px100 Ii, Sennheiser Ew, Sennheiser Px 100 Ii, For Sennheiser, Hovedtelefon Opbevaring, Headset Pad, Ear Pad, Ear Pad For Hovedtelefon, G3 Sennheiser.

Pakke Ja
Materiale Skum
Mærke KQTFT
Størrelse Standard
Model-Nummer For Sennheiser MM-100 MM 100 Øretelefoner, Hovedtelefoner
Element Type Øre Pads
Søg