0 Anmeldelser SKU: f82790

D28 Helt Nye Hund Hoodie Tøj Kæledyr Lag Blød Bomuld Hvalp Hund Sweater T-Shirts Til Chihuahua Yorkshire Pet Produkter

På lager


D28 Helt Nye Hund Hoodie Tøj Kæledyr Lag Blød Bomuld Hvalp Hund Sweater T-Shirts Til Chihuahua Yorkshire Pet Produkter

Specifikation Helt ny og af høj kvalitet Blød Bomuld materiale,holde din hvalp mere Varm Humaniseret design af kluden,og gør dit kæledyr mere dejlige,moderne og anderledes TIPS: 1. Der vil være tolerance på grund af den manual manual measureme 2. Fordi kameraet, blinkende lys, fotografering teknologi osv., delvis råvarer vist den farve, der er forskellig fra den faktiske vare. 3. Vær venlig at lære den størrelse, inden du afgiver ordren. 1, To fødder og tøj vil være omfattet af brystet længde. 2, Fire fødder tøj, vil være underlagt de tilbage længde. 3, at Måle størrelsen bedes du slappe af 2cm. 4, Tilbage længde omfatter ikke halen. 5, Fordi målingen af hver person er forskellig ,er der måske 1-2cm fejl,bedes du venligst forståelse. 6, Hvis du har spørgsmål ,bedes du kontakte os .på grund af tidsforskellen ,for måske kan vi ikke svare dig på én gang.vi vil svare dig så hurtigt som muligt, når vi er online.bedste hilsner.Listen størrelse: Konvertering: 1 inch = 2.54 cm Billedet viser:

Om os: · Produkter: Alle vores produkter er anvendt den Øko-venligt og sikkert materiale, og vi har en streng kvalitetskontrol procedure.Så kan du være sikre kvaliteten af vores produkter.

· Rabat: Stor, for stor rabat, så hvis du køber en større mængde, kan vi tilbyde dig en meget konkurrencedygtig pris.Hvis du ønsker at vide mere om den rabat, er du velkommen til at kontakte os.

· Brugerdefineret Gør/OEM: Vi er på fabrikken, så OEM/Custom gøre, er velkomne.Hvis du tilbyder design, vi kan producere de varer, du ønsker.

·Fremstilling af mange former for pet-produkter, som pet tøj, kæledyr luftfartsselskaber, pet tilbehør, pet kraver og så videre.

·Velkommen til at besøge vores fabrik, og vi har brug for din dyrebare forslag.

Vær opmærksom på at:

Betaling:

Vi accepterer Escrow, Western Union, Bank Overførsel.

Fragt: Når du placerer en ordre kan du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.

Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale shipmentsdue forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

Feedback politik:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Til Mine Kære Venner: Måske vil du interesseret i andre produkt-og vi værdsætter, at din støtte, nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores online service når som helst.

kr25.12 kr28.19

Del

Hund Luksus, Klud Hund, Dog Moncler, Dog Wear, Dog Fashion, Brand Hund, Dog Sweater, Design Hund, Dog Suppli, Brand Pet.

Størrelse XS, S, M, L, XL, XXL
Model-Nummer d28
farve Rød, Grå
Slid tid Vinter, forår, efterår
Materiale 100% Bomuld
Egnet Små/ Mellemstore hund
Mærke Dogbaby
Tøj stil Varm vinter 2 ben tøj
Sæson Forår/Efterår
Stil Mode
Type Hunde
mønster Brev Lomme mønster
Funktion Sød, varm, Behagelig, Øko-venligt
Pakke OPP
Søg