0 Anmeldelser SKU: f798

145cm/150cm Oppustelig Boxing Bag Spark slag Uddannelse Tumbler bodybuilding Fitness Boksning Mål Angreb Sandbag Fitness-Udstyr

På lager


145cm/150cm Oppustelig Boxing Bag Spark slag Uddannelse Tumbler bodybuilding Fitness Boksning Mål Angreb Sandbag Fitness-Udstyr

Features: Dette mål er lavet af kvalitets PVC-materiale, let og holdbar, den nederste har fortykket design, mere wearable og egnet til både indendørs og udendørs brug .Det har to rum, den nederste er til vand eller sand for at øge vægten for at holde det står stabilt på jorden, den øverste er for luft til at hjælpe dig med at træne dine færdigheder.På grund af dens soft-funktion, kan det absorbere stød og beskytte dig fra ulykke til skade.Og dens stabil struktur, der kan holde det stå op hele tiden efter at ramme.Let at puste og deflatere, kan foldes ind i lille størrelse til opbevaring .God til at lindre pres, body building, osv.

Specifikation:

Materiale: PVC

Farve: Vist som billede

Tykkelse: 0.3 mm

Størrelse: Ca. 145 x 24cm / 57.1 x 9.45 i

Vægt: Ca. 532g

Pakke Liste:

1 x Oppustelig Boxing Bag

Bemærk:

Hold den væk fra solen.

Du Kan få brug for dette Klik Nedenfor for at Få Rabat:

Om betaling:

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Fenomenales.dk behandles af Alipay.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Tilbagebetaling:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Fenomenales.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback:

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr90.47 kr122.28

Del

Talje Træner Maskine, Kampene Boxe, Taske Punch, Mand Boksning Mål, Kick Pad, Fitness Boksning, Bolden Punch, Mænd Body Building, Crossfit Sandbag, Maskiner Boksning.

Alder >3 År
Type Sandbag Kategori
Materiale PVC
Model-Nummer Oppustelige Boksesæk
Mærke VBESTLIFE
Oprindelse KN(Oprindelse)
Størrelse Approx. 150 x 24cm / 59 x 9.45in
Vægt Approx. 530g
Tykkelse 0.3 mm
Søg