2 Anmeldelser SKU: f717

12,7 MM SATA 2nd Harddisk SSD HDD Caddie Bay Adapter til Asus K53SC K53SD K53SJ K53SK K53SM-Serien(Gave Optiske drev bezel )

På lager


Det er meget vigtigt, at Det billede af vores varer er i det fysiske display.Hvis der er mange farver i produktet, bedes du venligst den farve, du har brug for på tidspunktet for købet.Ellers sender vi som standard farve.Du bedes venligst bekræfte din maskine type, tastatur sprog, størrelse, farve og layout af piletasterne, før du køber det. (hvis den indbyggede tastatur Enter-tasten er forskellige, kan det ikke være installeret).Transport i forbindelse med: Først og fremmest skal du bekræfte, at adressen i din ordre, telefon, navn, postnummer er alle lige, fordi de vil påvirke levering og levering af pakken. 1. den normale leveringstid på den økonomiske standard transport inden for 20-60 dage (bortset fra sælgers håndtering tid), Brasilien område i 90 dage. 2. Det vil tage længere tid, hvis levering forsinkelse er leveret. 3. hurtig transport er som regel leveret for 5-10 dage, og fragten er for dyrt. (bortset fra sælgers håndtering tid) 4, som følge af den internationale transport, der vil være en lang række omstændigheder, der førte til forsinkelse.Hvis du har spørgsmål, bedes du efterlade en besked til sælgeren.Vi vil beskæftige sig med du for første gang.Forhold, der kræver opmærksomhed: 1, bedes venligst bekræfte din maskine model før køb. 2, sammenlign venligst sælgers billede før køb for at matche dine behov.Hvis der er en forskel, kan du efterlade en besked til sælger, og derefter købe det. 3, venligst være opmærksom og følge op på dine logistik oplysninger i gang, efter at sælgeren sender pakken, så ikke at påvirke leveringstiden. 4, har du nogen spørgsmål kan du sende en besked til sælgeren, vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

kr48.89 kr53.74

Del

5.25 Skuffe, Kobber Termisk, LED-Plast, K53sd Bundkort, K53SD, 5.25 Kortlæser, K53, Kobber Fedt, Hd Ssd 128gb, Ssd 6 128gb.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Gældende Modeller Andre
Model-Nummer K53SC K53SD K53SJ K53SK K53SM
Pakke No
Køn Unisex
Lukning Type Ingen Lynlås
Mærke OPQRS
Type Bærbar Computer, Sæt Låget På
Mønster Type Solid
Materiale ABS
Stil Fasion
Søg