1 Anmeldelser SKU: f657

Elegante Mode Bue Bluse Kvinder Nye Sommer-OL Professionel Korte Ærmer Slank Skjorte Kontor Damer Arbejde Plus Size Toppe

På lager


Bemærk: Dette er Kinesiske størrelse, der er mindre end EU og USA størrelse ( for eksempel: hvis din buste størrelse 84cm, tage størrelse M ).Eventuelle spørgsmål, pls kontakt med os frit.tks Måling teknikker og værktøjer, skal du acceptere 1-2cm fejl.

Betingelser for Service

Produkter

Vi garanterer alle produkt er af høj kvalitet og helt nye.Alle produktet er 100% samme som de billeder,hvad du ser, er hvad du får.

Forsendelse :

De fleste ordrer vil blive sendt ud indenfor 1-3 hverdage efter bekræftelse af betaling.

"Fri Fragt" post vil blive sendt af "China Post" registreret luftpost, elementer kan kontrolleres og registreres online.

Forsendelse tager normalt 10 til 30 arbejdsdage.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 3 uger , mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr).Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse ethvert problem.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Salgsbetingelser:

Alle vores produkter kommer med 3 måneders garanti.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er tilfreds med købet.

Kunder er ansvarlige for forsendelsesomkostninger på alle returnerede varer.Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Om os:

Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer, at gøre det samme for dig.

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Kontakt os:

Hvis du har problemer, vi er meget glad hvis du kan kontakt os.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Håber i har et godt samarbejde med dig i lang tid.

kr81.25 kr119.52

Del

Bluse Usa, Koreanere Krave Hvid Skjorte Til Kvinder, Casual Toppe For Kvinder Arbejde, Protesen Indtryk, Trækul Facewash, Cmc, Aelfric, Chiffon Hund, Bluse Og Top Women, Brun Chiffon.

Stil Formel
Størrelse S M L XL XXL XXXL 4XL
farve hvid,lilla,lys blå
Model-Nummer NAViu24309019
Materiale Spandex
Mønster Type Solid
Stof Type Chiffon
Krave Turn-down Krave
Mærke NAVIU Elegant og Mode
Tøj Længde Almindelig
Alder Alderen 18-35 År
Ærme Stil Almindelig
Sæson Sommer
Ærme Længde(cm) Kort
Køn KVINDER
Dekoration Bue
Oprindelse KN(Oprindelse)
Søg