0 Anmeldelser SKU: f656

Taktisk Gear taske, Fiskeri, Vandreture, Jagt, Tasker, sportstaske Brystet krop Slynge Enkelt Skulder Taktisk Rygsæk

På lager


Beskrivelse:

1. Den slidstærke taske er lavet af høj-styrke militær-standard nylon stof, der er ridsefast og modstandsdygtig over for slid, og det er ikke let at falme.

2. Pakken indeholder Alle syninger og stropperne er lavet af militære materialer, for at sikre, at de ikke vil rådne efter lang tids brug i våde omgivelser eller indtrængen.

3. Samhusning kan nemt indlæses og bruges på store tasker for at gøre din rygsæk mere personlig og praktisk.

4. Stærk tilbehør dele af kroppen der bruger højstyrke nylon spænde, kolde modstand og slagstyrke uden revner og deformation.

5. Multi-valg-pakke er 11 farver: sort, khaki, ørken digital, ACU digital, jungle digital og så videre.

6. Let at pleje overfladen af stoffet er ikke let at holde sig til støv, snavs, let at pleje.

01. Høj-styrke metal lynlås hoved lange reb, reb aftrækker to-vejs lynlås hoved er mere holdbare end almindelige metal og paraply reb, høj-styrke kulde-resistente, og crash-resistente.

02. Høj-styrke link skruer er lavet af høj-kvalitet skruer, et højt miljøbeskyttelsesniveau og ikke-giftige materialer, kulde og høj temperatur resistens, og smuk form.

03. Front lynlås pose med MOLLE system taske.MOLLE systemet er designet i flere steder, som nemt kan indlæse fælles elementer, såsom tilbehør, tasker og elkedler.

04. Bagsiden af den tykke mesh svamp tilbage pad bruger en tyk svamp pad til at spille en god beskyttende stødabsorberende, åndbare sved, behagelig og afslappet.

05. Komfortable bærbare dobbelt-iført stof med tyk-vævede stropper og multi-handed jujube-forstærket bærbare, mere holdbare.

06. Høj-styrke spænde med høj styrke spænde med ikke-giftig og miljøbeskyttelse, anti-virkning, anti-slid, mere holdbare.

07. Velcro-området er inkluderet i Velcro-området, som kan matches med forskellige Velcro badges i henhold til fritidsinteresser, og mere unikke egenskaber af posen.

08. Hver syning del af præcision tråd krop er syet med flere sytråd, som gør tasken mere fast og bærbar og holdbar.

09. Efter klippet taske ønsker at spænde bagsiden af posen design er ikke let at gribe metal spænde, placere ipadmini og andre elementer, der er mere sikker.

10. Bunden aftræk hul i bunden af aftræk hul, som er bekvem for varmeafledning i pakken og er sikrere.

11. Perfekt kant 600D slid-resistente tyk nylon stof kant, den taske er mere slidstærkt og holdbart, er ikke let at rive, anti-slid.

12. Den indvendige foring vandtæt foring PU indvendig belægning er mere beskyttende, og den indre adskillelse mellemlag kan være placeret på en 7-tommer flad plade.

Specifikationer:

Navn: Taktisk brystet taske

Stof: vandtæt 600D kryptering Oxford klud

Størrelse: højde 28* bredde 18* tykkelse 13 (cm)

Vægt: 0.38 KG

Kapacitet: 5L

Pakke Inkluderet:

1*Taktisk brystet taske

kr25.37 kr32.55

Del

Sort Taktisk Pack, Kuiu Jagt Tasker, Voodoo Taktisk Rygsæk, Dakine Sling Rygsæk, Kids Ski Rygsæk, Rygsæk Vandtæt, Emerson, Kvindelige Vandtætte Rygsække, Våben Slynge Multi, Glas Snowboard.

Rygsække Type Softback
Model-Nummer Taktisk Brystet Taske
Køn Unisex
Materiale Nylon
Funktion udendørs
Mærke COPOZZ
Regnslag Ja
Søg