2 Anmeldelser SKU: f65

Harpiks Roller Dybt Hul Yoga Kolonne EVA Dyb Massage stav Muskel Afslapning Roller Yoga Stick Tæthed Hule Yoga Søjle

På lager


Harpiks Roller Deep Tissue Massage Muskler Slappe Af Motion Udløser Point Grid Fysio Høj Tæthed

Funktioner:

PERFEKT TIL YOGA-BESAT DAMER: Yoga er en fantastisk måde at shap dig til at blive en bedre dig ved vurdering af aspekter, der hjælper med at berolige dig ned, forbedre dit humør, justere fysiologi, til fordel for søvn og recovery, samt slanke din krop.Denne Harpiks Roller

hjælper din yoga øvelse med mere uddannelse, metoder, langs med fordoblet over effektivitet til dig.

HURTIG, EFFEKTIV smertelindring – Hvis du' ve overdrevet ting i fitness, vores fantastiske harpiks roller, der kan hjælpe til at løsne og lindre trætte muskler.Nogle gange kan en cool-down strække sig ikke nok, og resin roller kan virkelig hjælpe med at forebygge smerter og skader forårsaget af en hård work-out.

En STOR ERSTATNING FOR SPORTS MASSAGE – Ikke fik tid til at hovedet til en professionel, eller bare selv bevidst om den idé?Vores roller vil give de samme fordele som en sports massage, og kan hjælpe med at lette smerter af shin benskinner og betændelse, mens du også kan løsne knuder.

CELLULITE BUSTER – De irriterende aflejringer af fedt på toppen af dine lår er noget enhver kvinde dreads.Ved hjælp af en rulle, der kan hjælpe med at bryde op cellulite til dimple-fri hud.

PRAKTISK BÆRE-TASKE – Pack det hele op i en handy taske og tage den med dig, til dit næste øvelse klasse til øjeblikkelig lindring på farten.

De ser mig rullende...

Hvis du er endnu at opleve fordelene ved rullende, så du er i for en behandler.Den forholdsvis simple øvelse, der har vist sig at forbedre ydeevne og fleksibilitet, reducere restitutionsperiode og mindske muskelømhed efter arbejde ud.Det virker også til at øge blodcirkulationen, styrke og tone huden og strygejern ud af alle de knuder i dine muskler.Det er den perfekte partner til en intens øvelse regime

De finere detaljer

Harpiks rullende er nemt – bare ligge på gulvet og placer rullen under, hvor du har brug for at føle en lettelse.Derefter rulle frem og tilbage i et par minutter.Du skal føle dine muskler begynder at slappe af og løsne som du gør det.Med massage bold, du kan sidde i en behagelig stol og rulle den rundt under din fod for den samme ydelse.

Deltage i det rullende revolution!

Roller kommer inde i en praktisk taske, der sikrer, at du kan holde det, der er gemt pænt og tage det med dig til brug i fitnesscentret, hvis det kræves.

Specifikation:

Materiale: Øko-frtiendly Harpiks

Størrelse: 30x10cm

Farve: Blå | Lilla | Pink | Grøn | Sort | Orange

Produktet Indeholder:

1 x Roller

kr66.64 kr82.30

Del

Gummi Kork Yoga, Tilbehør Yoga, E Scooter, Massag, Ansigt Massag, Roller Stick, Massag Roller, Store Massage Roller, Stor Balance Pad, Glas Uv-resin.

Mærke cyklus zone
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Aolikes Yoga Kolonne Blok
Søg