1 Anmeldelser SKU: f417

For Xiaomi Mi-9T / 9 T Nærhed Lys Sensor Flex Kabel-Afstand Sensing Stik Til Xiaomi Redmi K20 / k 20 pro

På lager


For Xiaomi Mi-9T / 9 T Nærhed Lys Sensor Flex Kabel-Afstand Sensing Stik Til Xiaomi Redmi K20 / k 20 pro

Funktioner: 1. Produkter Detaljer s: For Xiaomi Mi-9T / 9 T Nærhed Lys Sensor Flex Kabel-Afstand Sensing Stik Til Xiaomi Redmi K20 / k 20 pro 2. Kvalitetskontrol: Alle dele, der er testet med særlige instrumenter eller bundkort før levering for at sikre arbejde. 3. Emballage: Alle Mobiltelefon Reservedele Pakket i en antistatisk poser med skum boks for at sikre sikkerhed i transport. 4. Levering 2 dage efter bekræftelse på betalingen. 5. Fremragende service efter salg.vi tilbyder 3 monthes garanti, 6, Information: Vi dele den nyeste information af mobiltelefon reservedele i Kinesiske marked med alle vores kunder.Bemærk: 1. Når forsendelsen er ankommet, skal du KONTROLLERE, om produkterne er i GOD stand. 2. Vi er professionel leverandør af ALLE Afprøvede Produkt, der arbejder inden afsendelse, skal Du IKKE INSTALLERE, før Testning.Hvis varer, der er beskadiget efter Installation .Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør. 3. HVIS du er tilfreds med produkterne efter at have testet.SÅ Du kan installere på din telefon. 4. Hvis du har nogen spørgsmål eller ikke er tilfreds med vores produkter, skal du Kontakte os inden for 3 dage efter du har modtaget produkterne,Eller vi vil behandle, at de produkter, der er modtaget i god stand og fungerer godt som det er beskrevet. 5 .HVIS LCD-Allerede er Installeret, og finde nogle spørgsmål.Send os venligst tilbage inden for 3 dage .Vores tekniker vil fuldt teste.hvis LCD-skærmen er IKKE brudt eller beskadiget ,vil Vi sende dig erstatning ( tilbagevenden shipping gebyr vil blive betalt af dig, Vi vil betale shipping gebyr, for at gensende. BEMÆRK: Om den Deklarerede toldværdi, Vi kan gøre i henhold til reel værdi, men vi er IKKE ansvarlige for eventuelle told problem i modtagerlandet på grund af Forkert Deklarerede Værdi.Forsendelse:

Vi vil være i stand til at få dem sendt via DHL, EMS, HK AIR Mail efter dit valg.Eller vi kan tilbyde dig den mest økonomiske og sikreste forsendelsesmetode.Vores mål er at få din ordre, kontakte dig på bedste måde, du kan lide.

* DHL tager normalt 3-5 dage at nå frem til dig.

* EMS-normalt når frem til dig i 7-15 dage.

* Kina luftpost, epacket normalt nå ud til hele verden i 15-35 dage .

Feedback:

1. Det er meget vigtigt for dig at check de mulige meddelelser i e-mail eller på Fenomenales.dk, for det første for tre dage efter betaling, fordi der er meget sandsynligt, at oplysninger, der venter for dig at besvare, for at undgå at forsinke afsendelse af pakken.

2. Alle andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil svare dig snarest.

3. Hvis du er utilfreds med, uanset årsag, skal du ikke være hurtig til at forlade negativ/neutral feedback.Vi arbejder hårdt på at sikre, alle tilpasset 100% tilfredshed.Du bedes kontakte os, før du forlader en negativ/neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

kr122.83 kr141.20

Del

Mi 9t Pro Bundkort, Version Xiaomi Mi 9t Pro, Mi9t, Redmi K20 Bat, Led-mi, Led Rgb Wifi Xiaomi, Mi 9t Touch, Lcd-skærm Xiaomi Mi 9, Xiaomi Lys Pack, Knap Xiaomi Mi A1.

Kompatibel Tilstand Nærhed Lys Sensor Flex Kabel
test ok før forsendelse én efter én
Kompatible Mærker Xiaomi
oprindelsessted Guangdong,Kina(Hovedlandet)
Vandtæt No
Kvalitet Høj Kvalitet
Model-Nummer Nærhed Lys Sensor Flex Kabel
Mærke Ivibrate
Materiale For Xiaomi Redmi k20 / K20 Pro / Mi 9T / Mi9T Pro
Velegnet til For Xiaomi Redmi k20 / K20 Pro / Mi 9T / Mi9T Pro
For Power On/Off
Design BAR
Sytle Nærhed Lys Sensor Flex Kabel
Lager Har
Søg