1 Anmeldelser SKU: f127

Nedbrydelige Hund Affald Poop Taske Bærbare Paw Udskrivning Doggy Bag Lort Picking Tasker Multi Farver, 10 ruller=150pcs

På lager


Nedbrydelige Hund Affald Poop Taske Med Paw Udskrivning Doggy Bag Lort Picking Tasker Multi Farver, 10 ruller=150pcs

100% Helt Nye og høj kvalitet

Bemærk:

1. Det er manuel måling, der kan være 2-3cm fejl.

2. Og punkt farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din

computer, skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.håber på forståelse.

Materiale: Plastik

Størrelse: 26cm/10.24*31cm/12.2

Pakken indeholder: 10 ruller taske sæt

Forsendelse:

Når du placerer en ordre,skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Generelt,vil vi sende varer så hurtigt som muligt, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande,som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer,broderage gebyrer,told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.Jeg forstår, at du er bekymret for, om eventuelle ekstra udgifter til de poster.Baseret på tidligere erfaringer.

FAQ:

1.Er der nogen tracking Nummer for min vare?

Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

2. Er produktet samme som fotos?

Ja, alle billeder er reelle.Vi tog disse billeder af os selv.

3. Hvilken størrelse passer mig?

Vi foreslår, at du kig på vores størrelse forslag skemaet nedenfor, og vores størrelse chart, hvis du er normal figur.hvis du har speciel figur, bedes du kontakte os ( fortæl os din højde og vægt, bryst, talje, hofte størrelse ).

vi vil for

5. Jeg er en forhandler,jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

Hej,tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er vendt tilbage.køberen vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Om Feedback:

Vi opretholder høje standarder for ekspertise 5 STJERNER, og stræbe efter 100% kundetilfredshed!

Positiv Feedback er meget vigtig for os.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback.Så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

kr33.78 kr54.48

Del

Chiffon Bukser, Capris, ændring Af Puder Dækker, Denver Dvd-dinosaure, Bomuld Soveposer, Dessin Spil Thrones, Diy Håndværk Syning, Bindende Kamme Pigge, Promo Kode Whitewall, Kæde Link Armbånd.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast
Mærke Chicdog
Element Type Andre
Type Hunde
Søg