1 Anmeldelser SKU: f1151

5Pcs/Set Interiør Værktøj til at Lirke Døren, Klip, Radio Panel Bil Værktøj til Fjernelse af Plast Trim Lyd Dashboard Demontering, Reparation Værktøj

På lager


Produkt Beskrivelse:

*1.Premium kvalitet panel fjernelse værktøjer, lavet af super holdbart plastmateriale, robust nok til lang tids brug.

*2.I modsætning til den kraftige metal-værktøjer, det er blødt nok til at beskytte overfladen af panelet, sikker mod ridser.Metal nitte remover er anti-ridse design med ergonomisk håndtag for at spare tid og kræfter for fjernelse af dybt naglet fasteneren.

*3.Leveres med 4 forskellige plast-panelet værktøjer til fjernelse og 1 metal nitte remover til at opfylde forskellige behov, hjælpsom, til at håndtere de fleste af de fjernelse af arbejdet hurtigt og nemt.

*4.Fantastisk til både indvendige og udvendige trim, såsom fjernelse af dør-panel, dash boards, radio panel, instrument panel, loftsbeklædningen, osv.

5.Let vægt og drikke, let opbevaring og transport.Multi-purpose auto trim removal tool kan bruges til møbelbetræk, automotive behov, bil trim, støbning, og endnu andre hjem befæstelser.

Specifikationer:

Materiale: plastik

Farve:Blå

Størrelse: vist som billede

Pakken Indeholder:

5 x Bil Trim Værktøj til Fjernelse af

Bemærk:

(1) Alle billeder er professionelt farvet, men på grund af de forskellige omgivende lys og forskellige skærm indstillinger, der kan være visse afvigelser mellem de billeder, du ser, og det varer selv.Forstå venligst, at.

(2) De data, der er målt manuelt, og der kan være en vis afvigelse, men det påvirker ikke brugen.

kr25.73 kr42.93

Del

Ejektor Kit, 50stk Solcelle, Emhætte Skrue, Spudger, Auto Værktøj, Clips Puller, Klip Døren, Bolt Emhætte, Dashboard åben, Værktøj.

Type af metalplader Værktøjer Metalplader Værktøjer Sæt
farve blå
Søg