0 Anmeldelser SKU: f11017

Trekant Form Reclistic Silikone Bryst Former Kunstig Protese Falske Bryster for Sissyboy Transvestit Mandlige og Kvindelige Shemale

På lager


Trekant Form Reclistic Silikone Bryst Former Kunstig Protese Falske Bryster for Sissyboy Transvestit Mandlige og Kvindelige Shemale

Venlig påmindelse: Hvis du har brug selvklæbende bagside,kan du indtale en besked(standard:ikke-klæbende)

egnet

skuespiller præstation internet kendte crossdressing bryst fortykkelse brystoperation

Om materialer

Vores silikone bryst former produkter gennemgår en streng kvalitetskontrol, og det har bestået SGS certificering af kvalitet.Det opfylder de standarder, af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration til kontakt med fødevarer test.Vores silikone bryst former produkter er alle lavet af 100% food grade medicinsk silikone, som er den mest hud med huden.Lignende stoffer, ikke-giftige og smagløst, ikke irritere huden, og vil ikke have nogen effekt på dit helbred.Påmindelse: Ringere silica kan forårsage rødme, kløe, og ulceration af din hud, så du ikke skal vælge billige ringere silikone bryster former.

Produkt skærm

high-end-forklædt bryst-forkæl dig selv fashionable fashionista dyb v fristelsen vedligeholdelse af bryster/beskytter brystkassen/forskønne brystet/perfekt form du er sexet dronning!

plump trekant bryst protese delikat,blød og hudvenlig ved hjælp af 100% food grade medicinsk silikone-materiale,der føles blød og elastisk,på samme tid, den trekantede desgn er velegnet til de fleste brugere,og dets alsidige uanset om venstre og højre.

konkav bund design,til rådighed for mænd og kvinder, uanset om venstre eller højre lts-ergonomisk designet, og kombineret med medicinsk silikone materiale til at gøre det ikke-giftige,smagløs og sundt,tilfredsstillende dig, der elsker at skifte tøj.

1.Udvalgte medicinsk silikone Udvalgte medicinske silica gel, fødevaregodkendt silica gel,Ikke-giftige og smagløst, soft touch,God elasticitet 2.Simuleret hud tekstur Simuleret hud tekstur design, Touch er livagtige

3.Design arc konkav bund Design Baseret på Princippet om den Menneskelige Engineering System.Konkav bund design,Sved og udstødning er bedre. 4.Fuld og naturtro udseende Fuld og naturtro form,Touch er naturtro, God elasticitet,Simuleret nippel areola realistisk sexet.

størrelsen guide

venlig påmindelse:for sizeing rådgivning, hvis du ikke er sikker på, at du contack os.

finde dit perfekte pasform

1. hvilken størrelse cup har du lyst til? 2.hvad bryst/bra band størrelsen er du i cm/tommer? 3.vælg størrelse i gram, hvor trin 1&2intersect.eksempel:du er bryst størrelse 97cm/38inch & ønsker en DD skål,skal du vælge 1800g

om emballage og transport

Vores produkter er pakket i karton og forseglede poser.Ingen ved, hvad der er indeni, helt garantere din privacy.Da forskellige lande har forskellige toldbestemmelser, for at du kan modtage pakker hurtigere og sikrere, vi har ret til at ændre den transportform, der i henhold til transport betingelser, men vær forvisset om, at vi kun vil vælge en hurtigere og sikrere for dig transportform.

Om toldbehandling

Fordi mange lande har forskellige juridiske bestemmelser for hvert element, der skal gå gennem toldkontrollen fra et land til et andet.Told-kun bestemmer, at pakken ikke er et farligt element.Dette er lovkravet om, at alle lande, men husk du behøver ikke bekymre dig, hvis told-tilbageholdt det.Du behøver kun at kontakte told-og forklar dem, at dit produkt ikke er et farligt element.Du kan kontakte os.Vi vil hjælpe dig med at bevise, at det er ikke et farligt produkt, og du kan få pakken uden problemer.

Om at vende tilbage

Hvis den pakke, du modtager, er ikke egnet for dig, kan du vælge enten at vende tilbage eller erstatte det, men du er nødt til at betale dobbelt fragt, så sørg for at vælge den farve og størrelse, der passer til dig, før du køber.Bemærk: Hvis det produkt, du modtager, er ikke egnet for dig, bedes du derfor ikke forelægge sagen for det første, så vi har ingen ret til at beskæftige sig med problemet for dig, så sørg for at fortælle os først.

kr180.50 kr368.38

Del

Falsk Falsk Bryst, Større Bryster, Boob Styrke, Ryzen X, Onefeng Brystprotese, Store Bryster, Silikone Bryst For Shemale, ONEFENG, 1 Falske Bryst, Bryst Falske.

Certificering FDA,SGS
Model-Nummer ATR
Størrelse 500g/a pair(each one 250g)
Kvalitet Høj kvalitet
farve Hud Farve
Mærke ONEFENG
Seksuelt Suggestive No
LEVETID 6-8 år
Sjofelt Billede No
Funktion Fast,blød og naturlig at se og røre
Mængde 1Pair
Oprindelse KN(Oprindelse)
Vægt 400g-2400g/pair
Element Type Bryst Form
Tilpasset OEM & ODM
Materiale 100% medicinsk silikone
Passer skarer Crossderesser Shemale Drag Queen Transvestims Brystoperation
Søg