0 Anmeldelser SKU: f110

2M Børnene Spille Multi-Farve Rainbow Faldskærm Oxford Stof Udendørs Spil toy børn Øvelse Udvikling Børnehave

På lager


8 Håndtag 2m i Diameter Børn, Børn Spil Rainbow Paraply Faldskærm Udendørs Teamwork Spil OXford Faldskærm Flerfarvet Toy

Beskrivelse:

Dette er den populære kids udendørs hold spille toy.Velegnet til børnehave, skole og junior skolens lærere at organisere aktiviteter med små børn.Udendørs leg faldskærm spil er perfekt for små børn at udvikle en harmonisk teamwork mening.Flot regnbue faldskærm, små børn vil elske spillet.Lad dem nyde det fantastiske spil.

Funktioner: play faldskærm er lavet af oxford stof, god styrke og god at bruge.Dejlig farverig regnbuens farver, og børnene vil elske at spille toy.Velegnet til børnehave, skole og junior skolens lærere at organisere aktiviteter med små børn.Udendørs leg faldskærm spil er perfekt for små børn at udvikle en harmonisk teamwork mening. 2meters diameter stor størrelse. 8 håndtag og er egnet til 6~8 børn til at spille.

Specifikationer: Betingelse: 100% Helt Nye Materiale: Oxford Diameter: Ca. 200cm / 78.7 inch Pakke Vægt: 220g

Pakken Indeholdt: 1 x Rainbow Spille Faldskærm

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Fenomenales.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

kr50.36 kr100.66

Del

6 Måned Baby Legetøj, Baby Rangle Bold, Rangle Ring, Feleph, XINGBAO, Børnehavens Legeplads, Barn Udendørs, Børnehaven Udendørs, Spil Udendørs, Børnehaven Sport.

Mærke HURRISE
Aldersgruppe > 6 år gammel
Materiale EVA
Søg