0 Anmeldelser SKU: f10259

LESU 1/14 Metal Dele 130MM Brændstof Tank Pedal til Venstre for Tmy Bil RC Lastbil Model TH10219

På lager


※LESU 1/14 Metal Dele 130MM Brændstof Tank Pedal til Venstre for TAMIYA RC Bil Lastbil Model

※Punkt Betingelse:

Mærke: LESU

Materiale: Rustfrit Stål

For: 1/14 DIY TAMIYA Lastbil, DIY Bil Model

Længde: 130MM

ID: LS-G-6140-130L

※Pakken omfatter:

1 STK Venstre 130MM brændstofbeholder af Metal W/ Pedal

(Det er ikke en hydraulisk tank)

※Hvis du har en forespørgsel eller ikke er sikker på, om det er korrekt element, som du vil, pls velkommen til at spørge mig før køb.

※Forsendelse Politik:

1, Vi sender til OS, CA, UK, FR, DE, RUC, AU, JP, de Fleste EU-Lande.Hvis du er i et andet land, så kontakt mig for forsendelse detaljer, før du køber.

2, Købere fra Israel, Brasilien og sydamerika, Mellemøsten kontakt sælger for shipping, coz måske nogle gange kan vi ikke sende til dit land coz af forsendelse begrænsning.

3, Shipping tager 6-18 hverdage.

※Returret:

Vi ønsker kun at beskæftige sig med seriøs køber.

Hvis din vare har fået noget problem, bedes du kontakte med mig, vil vi være med til at løse, og vi er meget fortrolige med dette produkt.

Du må ikke nemt at åbne en tilbagevenden anmodning på eBay når du finder et problem, der vil føre til en dårlig sælger ydeevne, vi vil hjælpe til ende.

※INTERNATIONALE KØBERE BEMÆRK VENLIGST,

Import afgifter, Skatter og Gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelse omkostninger, vil Disse afgifter er købers ansvar.Men vi kan hjælpe med at undgå dette, bedes du contact.

Forhør dig hos dit land brugerdefinerede office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være forud for at købe eller biding. "

kr711.82

Del

Tørklæde Taktik, Rc Lastbil, Trækkende Enhed, Lesu Lastbil, Rc Tank, Hydrauliske Olietank, Tamiya Traktor, LESU, Rc Traktor, Remot Kontrol Tank.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Metal
Mærke LESU
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Søg