3 Anmeldelser SKU: f10226

2020 Nye Børn Sommeren Cykling Tøj Cykel Bære kortærmet Trøje med Shorts Sæt Kids MTB Dreng/Pige Cykel Passer til

På lager


Bemærk :

Dette er en børns cykling passer.

Hvis du har brug for en voksen, kan du gå til butikken og lede efter en masse stilarter.

-------------------------Gratis-------------------------

1. Shipping tid: 15-25 arbejdsdage Gratis forsendelse med post 7-15 arbejdsdage ved Hurtig Forsendelse (herunder DHL, EMS ...)

2. Vi forventer ankomsten af din vare til tiden, men da det er en international levering, shipping tid er meget afhængige af kurer virksomheder og lokale told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol.Hvis der er et problem, der hidrører fra denne forsendelse, tøv ikke med at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner

3. Overførslen omfatter porto, håndtering.

4. Den tracking nummer vil blive leveret kun for registrering forsendelse

5. Som regel klarer vi det inden for 5 hverdage, Når du modtager ordren.

6. Online tracking system, er som regel opdateret med 1-3 hverdage (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

----------------------- Vender tilbage -------------------

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekte, brudte eller misssing, PLS kontakte os inden for 3 dage efter levering.

2. I tilfælde af disse ubehagelige ting, vi håber, at køberen og leverandøren aktivt kan kommunikere for at løse konflikten på en fleksibel måde.Vi lover, at vi vil løse en tilfredsstillende løsning.

-------------------------Kontakt------------------------

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os frit, kan du sende os en besked til trademanager.Vi vil besvare dit spørgsmål i køen, de modtager.Hvis du ikke modtager et svar inden for 24 timer (eksklusive weekender og på helligdage), det betyder, at vi ikke kan modtage din besked.Please, hjælp mig med at spørge igen, mange tak.

I løbet af arbejdstiden, vil vi svare dig så hurtigt som muligt, hvis det ikke er den dag i ugen, skal du være tålmodig og omfattende til at give os lidt mere tid, ikke kun forlade neutral eller negativ kommunikation uden kommunikation, tak for deres samarbejde og forståelse.

-----------------------Regenerering--------------------

1. Hvis noget gør dig ikke tilfreds med det eller vred, så kontakt os direkte, inden de forlader kommentarer, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

2. Hvis du er i overensstemmelse med den artikel, bedes du venligst hjælpe til at forlade en posive regenerering (5 stjerner) For os, det er en god support og meget vigtig for os

kr79.84 kr122.83

Del

Cykel Kids Boy, Cykling Gruppe, Tet Lycra, Wanty Cykling Trøjer Sommer, Mtb Shorts Mænd Downhill Tld, Cyklus Jersey Mænd, Trek Mtb Cykel, Sort Gummislange, Pro Teams Cykling, Piger Trøje Sæt.

Ærme Størrelse korte ærmer
Lynlås Længde Fuld
Model-Nummer kids trøje sæt
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mærke honu hurtigt
Materiale Lycra, polyester
Køn DRENGE
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Trøjer Materiale 100% Polyester
Type Trøje Sæt
Sport Type cykling/mountainbike/mtb/bicicleta/cykler/cykel/ciclismo
Funktioner Åndbar, hurtig-tørrende, tætsiddende, sved-bevis
Anvendelse Børn/Drenge/Piger/børn
Sæson Sommer
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Pude Nyeste 3D-GEL-Pad
Element Navn trøje/ropa ciclismo/cykling tøj/maillot ciclismo
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Søg