0 Anmeldelser SKU: f10205

Motorcykel Ramme Skyder Anti Crash Pad Protector Motor Dæksel Faldende Beskyttere For Yamaha R1 2009-YZF R1 Simpelt

På lager


Oplysninger Om Produktet Motorcykel Ramme Skyder Fairing Vagt

*Funktion:Når cyklen glider i en ulykke, den roterbare guard har en stor chance for at dreje den glidende retning i en kurve, vil falde med den glidende afstand og lavere chance for en anden crash。

*Betingelse: 100% Nye Eftermarkedet Produkt

*Materiale: Aluminium

*Fås I Farverne: Sort,Guld,Titanium

*Mængde: Et par

*Montering: -Til Yamaha YZF - R1 2009-2014 *Varen Billeder: (Bemærk:Der er nogle forskelle mellem farven på produkterne og farve af netværket.) BEMÆRK: 1.Nogle produkter er universelle model, hvis et link har mange modeller,kan du efterlade en besked om din model.

2. Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du har brug for at ændre din adresse, skal du ændre det i Fenomenales.dk første eller kontakte os, før du betaler.

3.Vores hjemmeside præsenterer produktet elementer, der er så tæt på rigtige farve, men tage et andet lys anddisplay faktorer, der er en bestemt farve, tilgiv os.

4. Ingen installation instruktioner,hvis du ikke ved, hvordan du installerer,skal du bede din lokale garage mand til at hjælpe dig.

5 .Vores pris omfatter ikke Told, moms, Toldbehandling Gebyrer og andre afgifter.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før byde/ købe.

6. Køber skal betale for de ovennævnte gebyrer i tilfælde af at der skete for visse varer .Hvis den parcel vender tilbage til os på grund af køberen nægter at betale de gebyrer, vi ikke ville sende pakken igen, medmindre køberen fuldender disse gebyrer og betale alle vende tilbage, og send omkostninger.Køber kan ikke annullere bestillingen eller anmode om tilbagebetaling på grund af denne grund.

7. Hvis du er tilfreds med vores produkt og vores service, kan du efterlade os fem stjerner og positiv feedback.Hvis der er spørgsmål til vores produkt, kan du kontakte os, visa besked.

kr321.03

Del

Pads Yamaha R1 2019, Monkey Motorcykel Ramme, Billede Slider, Crash Pad Motorcykel, Qr25de, Yamaha R1 2007, Crash Pad, Rammen Beskyttelse Yamaha Yz, Beskyttelsesskærm Til Honda Cbr 600rr 2007, Anti-crash.

Materiale Type Aluminium
farve Titanium Gold Black
Model Navn Fairing Vagt
Item Højde 0cm
Element Type Faldende Beskyttelse
mængde Et par
Item Længde 0cm
Mærke AJJOE
Element Vægt 1kg
Motobike Gøre For Yamaha
Item Bredde 0cm
Søg