0 Anmeldelser SKU: f10156

Professionel Haven Gren Cutter 205mm Zink Legering Runde Kant Bonsai Skærende Værktøj Nybegynder gren trim Af Sort Engros

På lager


205mm Faglige Have Gren Cutter Nybegynder Bonsai Værktøjer Zink Legering Runde Kant gren trim Værktøjer Black Hot Salg

Beskrivelse:

Denne sfæriske konkave cutter er ideel til at fjerne små grene, fremspringende dele og knapper ved at skære i træ på en konkave vinkel til at gøre ar mindre synlige og støtte en hurtigere heling.Dette værktøj er nyttigt, hvis du arbejder på at udforme et nyt design til din bonsai, eller hvis din gamle træ har afdelinger, du gerne vil fjerne.

Funktioner: Lavet af høj kvalitet zink legering, som er modstandsdygtig over for rust,, høj intensitet, stærk vedholdenhed og slidstyrke.Fjern grene, ved at efterlade en lille indrykket snit, der helbreder med lidt eller ingen ar.Skaber en sfærisk skære i en hule konkave form, der vil helbrede med den mindst synlige skræmme og dermed skabe en mere æstetisk tiltalende.Ideel til at fjerne små grene, fremspringende dele og knapper ved at skære i træ på en konkave vinkel.Ergonomisk håndtag giver dig en behagelig hold og giver kontinuerlig brug uden træthed.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Farve: Sort

Materiale: Zink Legering

Dimensioner:

Samlet Længde: Ca. 205mm / 8.07 tommer

Håndtag Længde: Ca. 170mm / 6.69 tommer

Maksimal Åbning: Ca. 50mm / 1.97 tommer

Pakke Vægt: Ca. 210g

Pakke Inkluderet:

1 x Gren Cutter

Bemærk:

1. Lad 1-2 cm fejl på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod, før du bestiller.

2. Forstå venligst, at farver kan findes kromatisk aberration som den forskellige placering af billeder.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Fenomenales.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

kr71.18 kr124.86

Del

Haven Beskæreren, Orange Frø, Bonsai Frø, ANLÆG, Mini Peber, Micro Mennesker, Steg Frø, Bonsai Værktøj, Bonsai Scissor, Kinesiske Penge Træ.

Beskæring Af Type Universal Beskærere
Efterbehandling Ikke Coated
Type filial cutter
Funktioner 1 Runde Kantskærer
Engros Støtte
Funktioner 2 Professionel Haven Gren Skærende Værktøjer
Funktion Lang Længde
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Haven Håndværktøj
Beskæreren Type ratchet
tilstand Høj kvalitet og helt nye
Produkt bonsai gren cutter
Mærke WALFRONT
Materiale Metal
Certificering INGEN
Søg